Culinair genieten in 'De Zeilen', het hele jaar door!

16 april '24

In het bruisende Meerstad ontstaat nieuwbouwplan De Zeilen als de nieuwste woonwijk van Groningen. Maar naast wonen biedt deze omgeving ook een smaakvolle ervaring voor fijnproevers. Drie opmerkelijke culinaire hotspots vlak bij het plan zijn Het StrandHuis Meerstad, Paviljoen Hallo en 't Tolhuisje. Elk van deze plekken prikkelt de smaakpapillen en brengt de lokale gastronomie tot leven. En dit alles op maar 15 minuten fietsen. Ideaal!

image alt

1. Het StrandHuis Meerstad

Met zijn schilderachtige ligging aan het water, is Het StrandHuis Meerstad een betoverende plek waar culinaire genoegens samenkomen met een adembenemend uitzicht. Geniet van verfijnde gerechten die zorgvuldig zijn bereid met seizoensgebonden ingrediënten, terwijl je uitkijkt over het Woldmeerstrand. Proef de sfeer en geniet van een smakelijke lunch met belegde broodjes en verse salades of geniet van een diner met vrienden of familie. Of je nu binnen in de warme ambiance dineert of buiten op het terras, deze hotspot belooft een onvergetelijke culinaire belevenis.

image alt

2. Paviljoen Hallo

Paviljoen Hallo by Hao2go verwelkomt gasten met open armen en een gevarieerd menu. Dé place to be voor de echte Asian streetfood & sushi liefhebbers. Of je nu zin hebt in een uitgebreide maaltijd of gewoon wilt genieten van een lichte snack, hier vind je altijd wel iets naar jouw smaak. Ze werken uitsluitend met dagverse ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en de gerechten zijn uitdagend en uniek. De gezellige sfeer en de vriendelijke bediening maken deze plek tot een ideale ontmoetingsplek voor zowel locals als bezoekers. De combinatie van goed eten en een aangename omgeving maakt Paviljoen Hallo een must-visit.

image alt

3. 't Tolhuisje

Voor een knusse en authentieke eetervaring is 't Tolhuisje een niet te missen plek. Dit charmante eetcafé biedt huisgemaakte gerechten en een ongedwongen sfeer die perfect past bij de landelijke omgeving. Van hartige lekkernijen tot zoete verleidingen, de menukaart is divers en biedt voor elk wat wils. Of je nu 's middags langskomt voor een smakelijke, snelle lunch, of 's avonds voor een uitgebreid diner met je partner, collega's of vrienden,'t Tolhuisje is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten.

Van verfijnd tot smaakvol

Of je nu een bewoner wordt van nieuwbouwplan De Zeilen in Meerstad of de omgeving bezoekt, deze culinaire hotspots zorgen voor een onvergetelijke smaakbeleving. Met gerechten die variëren van verfijnd tot smaakvol, zullen Het StrandHuis Meerstad, Paviljoen Hallo en 't Tolhuisje je verwachtingen overtreffen en je culinaire horizon verbreden. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met heerlijk eten en geniet van de smaken van deze prachtige omgeving.

Benieuwd naar de totstandkoming van het plan? Visie De Zeilen
Wanneer start de verkoop? Planning De Zeilen