Nieuw woningaanbod in De Zeilen Meerstad

25 april '24

In het kindvriendelijke De Driehoek geniet je van het contrast tussen weidse vergezichten, intieme, bosrijke plekken en water. Het buitenleven staat hier centraal en ontmoetingen gaan daardoor vanzelf. Door de dorpse en gemoedelijke sfeer voel je je snel thuis. In de openbare ruimtes in de wijk zie je een variatie aan beplanting. Iedere straat heeft een eigen karakter en erkers, veranda’s en groene hagen zorgen voor sfeer. Nieuwsgierig? De woningtypen van De Driehoek fase 1 staan online. Meld je direct aan!

image alt

Welke woningtypen komen in De Driehoek?

Op de pagina woningen kun je de schetsimpressies, prijsindicaties en de belangrijkste kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in het tweede of derde kwartaal van 2024. De verkoop zal in 2 fases gaan verlopen. Fase 1 bestaat uit 32 woningen met de volgende typen:

  • Vrijstaande woningen (2) vanaf € 725.000
  • 2 onder 1 kapwoningen (4) vanaf € 630.000
  • Levensloopwoningen (2) vanaf € 587.500
  • Hoekwoningen (8) vanaf € 432.500
  • Tussenwoningen (16) vanaf € 396.500

Naar het woningaanbod
image alt

Nieuwbouw kopen! Hoe werkt dat eigenlijk?

Wil je meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning? Dat kan! Bij ons kan je een woning 100% online kopen, via een makelaar of een combinatie van beiden. Maar, hoe werkt dat eigenlijk? Klik hieronder om de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning te bekijken of bekijk alle stappen van het proces zodat je goed voorbereid bent.

Lees meer over woning kopen

Interactieve kaart

Wil je weten waar de woningen liggen? Bekijk hieronder de interactieve kaart. Zoom in en je kan per woningtype de locatie vinden.

Een vraag? Neem contact met ons op
Schrijf je direct in Bekijk het woningaanbod